Qashani Nujaima al-Hasa

Nujaima 4 vee

Qashani Nujaima al-Hasa - 'Nujaima'
Synt. 17.6. 2005
Om. Micaela Lehtonen

Nujaima syntyi pennuista ensimmäisenä, juuri se harmaagrizzle sileä narttu, jonka olin Lublubilta tilannut. Se oli heti todella reipas, vasta puoliksi ulkona se jo kierähti lähimmälle nisälle ja imi kaikin voimin sillä välin kun Lublub pakersi loputkin ulos ja pesi tytön.

Nujaiman rakenne miellyttää minua kovasti. Se on hyvin tasapainoinen ja kasvoi erittäin tasaisesti. Sillä on äitinsä kaunis alalinja ja pieni koko, ja lisäksi tumma pigmentti, ja sievät kevyet liikkeet. Äitinsä tapaan se on myös armoitettu sarjapusuttelija. Se on myös hyvin varmajalkainen juoksija vaikeassakin maastossa, sen juoksua on ilo katsella.

Nujaima Nunnu Nunnukka on suloisuuden perikuva ja kaikkea mitä N-pentuetta suunnitellessani toivoin. Siitä on sukeutunut varsinainen prinsessa niin ulkonäöltään kuin mieleltään. Tytön virallinen koko nimi Qashani Nujaima al-Hasa tarkoittaa "al-Hasan tähtönen" - al-Hasa on se Saudi provinssi, josta sen äidin, Lublubin, vanhemmat ovat kotoisin.

Nunnuka-Nunnuka teki näyttelydebyyttinsä salukien erikoisnäyttelyssä 10.6.2006 ja sai ERI:n Linda Scanlonilta. Laiskuuttani en ollut sitä yhtään treenannut ja kehässä liikkuminen meni vähän, öh, epätasasesti ;) Vaikka Nujaima oli ekaa kertaa isossa tapahtumassa, ei se tuntunut stressaavan tai pelkäävän. Kävimme myös näyttelyn yhteydessä olevassa mittaustilaisuudessa, Nujaiman säkäkorkeus on 58 cm.

Heinäkuun epävirallisessa Saluki Showssa se oli 1/4 junnuissa, sai kutsun Paras Pää-kisaan ja voitti Paras Desert Bred kisan, jossa sen veli Qashani Nimran al-Hasa oli VSP. Tuomari oli Daniela van der Lichte (Hadi el Basher Salukis), Belgia. Se on minusta kuin koru: pikkuruinen ja niin kovin sievä, maten rakas ja suuri ylpeyden aihe.

Nujaimalle on tehty sydänkuuntelu kardiologilla (ei sivuääniä) ja TgAA-testi (negatiivinen) 2009.

Nujaima on pikkuruinen aarteeni ja rakkauteni, kaunis kuin koru. 6.10.2010 se synnytti Z-pentueeni ainokaisen, isänä Qashani Thaqib an-Nazar.

isä:

Idan Atiq Rafiq (s)

imp. Israel

Rasas of Rahat (s)

Johnny of Rahat imp. Jordan
Warda of Rahat (s)
Bauda of Rahat (s)
Bonny of Rahat (s)
Phantom of Rahat (s)

emä:

Thurayah (s)

imp. Qatar

Qartas (s)
Al-Ruqi
Qaisuma
Yasmine (s)
Al-Dukhan
Leila