Qashani Tayra al-Sham

Qashani Tayra al-Sham - 'Tayra'
Synt. 30.5. 2006
Om. Micaela Lehtonen

Olin toivonut Basmasta mustaa narttua itselleni, ja pidin alunperin silmällä tätä tytöistä ensimmäisenä syntynyttä, heti syntymästä äärimmäisen elinvoimaista tytteliä. Lopullisen valintani tein pentueen ollessa noin 6-viikkoinen, ja valintani osui tähän kultaiseen otukseen, jolla on iso valkea etumus ja pitkät valkeat "oopperahansikkaat". Tayrassa viehätti sen siro mutta vahva ja jäntevä ulkomuoto ja sen äitiään muistuttava suloinen ja seurallinen luonne.

Tayra on nyt jäntevä, kaunis tyttönen joka äitinsä tapaan rakastaa sylissä köllimistä. Se myös käyttää ääntään yhtä voimallisesti kuin mammansa, kellekään ei jää epäselväksi mitä mieltä Tayra milloinkin on! Se on myös kova hymyilemään, lähinnä oman lauman koirille. Vauhtia ja energiaa piisaa ja koirakamujen kanssa on kiva riekkua. Tayra on ollut yhdessä näyttelyssä, salukien erikoisnäyttelyssä 2008, missä se sai EH:n Rosemary Lewisilta (Knightellington).

Tayra on TgAA-testattu (neg.) vuoden 2010 alussa ja sydänkuunneltu (ei sivuääniä) ja sydänultrattu (terve) helmikuussa 2011.

isä:

Barak

imp. Syyria

Touman

Unknown
Unknown
Halma
Unknown
Unknown

emä:

Basma

imp. Syyria

Guru
Unknown
Unknown
Nasmah
Unknown
Unknown