Qashani Nimran al-Hasa

Nimra 4 vee, kuva Irene Pulkkinen

Qashani Nimran al-Hasa - 'Nimra'
17.6. 2005 - 27.10. 2010
Om. Irene Pulkkinen

Nimran oli pentueen ainoa grizzle uros, tyypiltään hyvin paljon isänsä kaltainen. Poika oli alusta alkaen varsinainen riiviö joka pisti uutta menoa ja meininkiä omistajansa arkeen, mutta sen pentukuukausina sen luonteeseen oltiin hyvin tyytyväisiä.

Nimra

Nimranilla oli pienestä pitäen vauhti päällä - se oppi ensimmäisenä laukan alkeet ja ne opittuaan ei juuri muulla tavoin liikkunutkaan. Siinä vellit lensi kun Nimran laukkasi edestakaisin pentuhuoneessa oikaisten ruokalautasen yli ;D

Nimra

Nimran al-Hasa tarkoittaa "al-Hasan pantteri" ja poika teki parhaansa ansaitakseen nimensä! Al-Hasa on Saudi provinssi josta äiti-Lublubin vanhemmat ovat kotoisin.

Qashani Nimran al-Hasa 6,5 kk - Kuva: Mika Mehtonen

Nimra ällistytti omistajansa rajattomalla energiallaan. Se oli väsymätön riiviö ja nautti juoksemisesta, jaksaen silti juoksuttaa myös emäntäänsä kotosalla. Sukukypsäksi tultuaan Nimra koetteli omistajansa hermoja paitsi energisyydellään myös remmissä rähisten ja rajattomalla libidollaan.

Qashani Nimran al-Hasa 8 kk - Kuva: Sirpa Tavasti

Loppusyksystä 2010 Nimran luonteen ongelmista johtuvat käytöshäiriöt eskaloituivat siihen pisteeseen että se kävi oman lauman pikkukoiran päälle, onneksi suuremmilta vammoilta säästyttiin kiitos omistajan väliintulon. Viikon kyräilyn jälkeen Irene teki raskaan päätöksen päästää Nimra vähemmän stressaaville metsästysmaille. Hyvää matkaa Nimra rakas - voi miten olisin toivonut sinulle parempia eväitä elämään - surumme on pohjaton...

Mä toivon et lohduttaa,
sua aurinko saa.
Syttyis tähdet sun silmiisi taas,
saat rakastaa...

isä:

Idan Atiq Rafiq (s)

imp. Israel

Rasas of Rahat (s)

Johnny of Rahat imp. Jordan
Warda of Rahat (s)
Bauda of Rahat (s)
Bonny of Rahat (s)
Phantom of Rahat (s)

emä:

Thurayah (s)

imp. Qatar

Qartas (s)
Al-Ruqi
Qaisuma
Yasmine (s)
Al-Dukhan
Leila