Qashani Nadim al-Rahat

(c) Veronika Siklova

Qashani Nadim al-Rahat
Synt. 17.6. 2005
Om. Natalia Teikola, Tsekki

Nadim on äärettömän suloinen poika joka pienenä oli pennuista se joka useimmiten kömpi syliin ja tummilla silmillään valloittavasti tillitti. Se rakasti kainalossa pötkättämistä ja onkin kaikinpuolin hellä ja rakastettava viikari. Se on hyvin tyylikäs ja näyttävä mutta silti kohtuullinen ja voimakas rakenteeltaan.

Nadim & Natalia

Osaa Nadim söpöilyn ohessa olla riiviökin - silloin mennään eikä meinata! Sen nimi Qashani Nadim al-Rahat tarkoittaa "läheinen ystävä Rahatista" - Rahat on paikka Negevin autiomaassa josta pentueen isän suku on kotoisin.

Nadim jäi kotiin pidemmäksi aikaa kun siltä murtui kaksi varvasta kivikossa juostessa. Varpaat ovat täysin parantuneet eikä vammasta ole jälkeäkään. Huhtikuussa 2006 Nadim muutti Tsekkeihin ystäväni Natan hellään huomaan. Natalla on aiempaa kokemusta aavikkosalukista nimeltä Lahoob, joka oli kotoisin Kuwaitista. He muuttivat takaisin Suomeen 2007.

Qashani Nadim al-Rahat 1,5 v

Nadim perheineen ovat syksyllä -08 muuttamassa Helsingistä Karjaalle missä Nadim saa oman aidatun pihan jolla kirmailla mielin määrin Se on hyvin aktiivinen, tulinen ja vahva nuori mies.

Nadim kerkesi Tsekeissä näytteyihinkin, paras tulos syyskuussa -07 jolloin Nadim oli 1/1 nuorten luokassa, kera ERI:n ja CAJC:n, tuomarina Radana Mareshová.

Nadim on kunnostautunut peurojen hätyyttelijänä ja ihmissisko  Ronjan kaverina.

isä:

Idan Atiq Rafiq (s)

imp. Israel

Rasas of Rahat (s)

Johnny of Rahat imp. Jordan
Warda of Rahat (s)
Bauda of Rahat (s)
Bonny of Rahat (s)
Phantom of Rahat (s)

emä:

Thurayah (s)

imp. Qatar

Qartas (s)
Al-Ruqi
Qaisuma
Yasmine (s)
Al-Dukhan
Leila