Vera 1,5 v

Qashani Kasabi al-Badia - 'Vera'
Synt. 28.11.2008
Om. Laura Myllykangas & Micaela Lehtonen

Kasabi al-Badia on suomeksi "aavikon voittaja", ja valitsimme sen itsellemme paitsi sen tasapainoisen rakenteen vuoksi, myös siksi että se oli alusta saakka pennuista varmajalkaisiin liikkuja, ja myös se joka aina oppi uudet asiat ensimmäisenä - sen ihanan röyhkeä luonne oli myös tärkeä valintakriteeri!

Vera 1,5 v

Koska oma koirakiintiöni oli täysi, päätin sijoittaa Veran osaomistukseen rakkaan ystäväni Lauran luo. Lauralla on kolme muutakin salukia, länkkärinarttu Sofi ja puoliaavikkotyttö Aava sekä puoliaavikkopoju Jameel.

Verasta on sukeutunut todella kaunis ja hyvärakenteinen narttu, jonka herttainen luonne on kovin samanlainen kuin äidillään Basmalla - iloinen, suloinen, rakastava likka, joka oikein ilahtuessaan "kehrää" hauskasti!

Vera 8 kk

Joulukuussa 2012 Vera osallistui YES:in salukisydäntutkimukseen, jossa sen sydän ultrattiin tuloksella terve, harmiton fysiologinen 1/6 sivuääni. Samalla sille tehtiin kilpirauhas- ja TgAA-testit, nekin ok. Nyt haaveissa on kevät-/kesäpennut Veralle 2014. Sulhasehdokas on komea iranilaissukuinen Melik Jasiim.

isä:

Khattaf (s)

imp. Syyria

Janah (s)

Janah
Joukha
Tayra (s)
Unknown
Unknown

emä:

Basma

imp. Syyria

Guru
Unknown
Unknown
Nasmah
Unknown
Unknown