Hosha 6 v

Qashani Hosha Badawiyya - 'Hosha'
s. 1.3. 2003
Om. Milla Vainikainen

Hosha oli pienestä pitäen valloittava ilmestys: melkein valkoinen tyttö jolla pikimustat silmät ja kirsu, joskin kirsu onkin nykyään vaalentunut. Se on pennuista se eteerinen kaunotar, elegantin oloinen hovineito jota on vaikea ohittaa sen sirouden, pitkien raajojen ja kauniiden linjojen takia.

Hosha

Tyttelin nimi Hosha Badawiyya on suomeksi Pyydystäjä Beduiineilta, ja Hosha toteuttaa titteliään jahtaamalla viehettä ja tennispalloja ja ryntäilemällä pihalla karvatuppo suussaan.

Hosha

Hosha muutti heinäkuun alussa 2003 omaan kotiin Jokelaan Milla Vainikaisen ensimmäiseksi koiraksi. Perhe oli huolellisesti valmistellut pikkuisen tuloa ja käynyt jo useamman kerran moikkamassa Hoshaa täällä mamin luona.

Hosha 2 v

Kesän 2003 Saluki Showssa Hosha ja veljensä Hajum sijoittuivat toiseksi parikilpailussa. Sitä oli sekä hauskaa että koskettavaa seurata. Hosha sai ERI:n salukien erikoisnäyttelyssä 2006, tuomarina Linda Scanlon (Aarakis Salukis), USA. Hosuli sen kun kaunistuu ja 2009 se olikin VSP Desert Bred epävirallisessa Saluki Showssa.

Hosha & Nasu

Hoshalla on nykyään kaksi salukikaveria omasta takaa, Nasu eli Tazillah Nasim Nahema ja nuori tyttärensä.

isä:

Zafran Asli (s)

imp. Israel

Ramal of Kalansua (s)
Trad of el Huzeil (s)
Hobob of Kalansua (s)
Alex of Binyamina
Sacha of Mizpe Ramon
Honey of Binyamina

emä:

Farha al-Faifa (s)

imp. Israel

Regab of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Ruth of Abu Rekiek
Risha 3 of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Risha 2 of Abu Rekiek