Qashani Haqiqi al-Sina

Haqi 3,5 v

Qashani Haqiqi al-Sina - 'Haqi'
s. 1.3. 2003
Om. Seija Kotti-Rantala

Pikkumies Haqi syntyi sisarusparven seitsemäntenä ja kutsuimme sitä pitkään Sulaksi, sillä kullanpunaista otsaa koristi monta viikkoa pieni valkea sulka, joka sittemmin on hävinnyt sileän pennun mietintäryppyihin.

Haqi teki itseään tunnetuksi olemalla pentueen ylivoimaisesti nälkäisin tenava joka imaisi kiinni lähimpään kiinteään massaan ja roikkui siinä vimmalla ja voimalla. Se saattoi vaikapa tarttua emännän leukaan ja roikkua siinä kiinni pitämättä pelkästään imemällä! Kun Farha oli vuorokauden imettämättä pelätessäni kalkkikramppia pentuja ruokittiin ruiskulla. Haqia ruokkiessa ei tarvinnut kuin iskeä ruisku suuhun niin Haqi imaisi omin voimin männän pohjaan ja maidot talteen...

Haqi

Sattuneesta syystä Haqi olikin pitkään tosi pullea poika ;) Nyt se on huomattavasti virtaviivaisempi mutta yhtä lailla hyvin miehekäs olemukseltaan.

Haqiqi al-Sina on suomeksi Aito Siinaista ja sitä poika on: aidon aavikkosalukin oloinen, rehti ja reipas.

Haqi

Pienenä poikana Haqi keskittyi siis lähinnä ravinnonhankintaan mutta pikkuhiljaa siitä kasvoi rempseä nuori mies joka saattoi näyttää Hajumillekin kaapin paikan jos sille päälle sattui.

Haqi muutti asumaan isänsä, Safin, luo Kyröskoskelle, missä pojat kunnostautuvat intohimoisina metsästäjinä.

Haqi kesällä 2006

Haqi osallistui Tampereen epäviralliseen pentunäyttelyyn 13.9.03 ollen ROP hyvällä arvostelulla, tuomarina virolainen Reet Lint. Haqin toistaiseksi paras näyttelytulos, NUK-1 EH:lla, tuli Kajaanissa 2005, tuomarina Tri Zafra Sirik.

Safi and Haqi in December 2006

isä:

Zafran Asli (s)

imp. Israel

Ramal of Kalansua (s)
Trad of el Huzeil (s)
Hobob of Kalansua (s)
Alex of Binyamina
Sacha of Mizpe Ramon
Honey of Binyamina

emä:

Farha al-Faifa (s)

imp. Israel

Regab of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Ruth of Abu Rekiek
Risha 3 of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Risha 2 of Abu Rekiek