Qashani Hafnat al-Naqab

Hafna 15 kk

Qashani Hafnat al-Naqab - 'Hafna'
Synt. 1.3. 2003
Om. Laura Myllykangas, Janakkala

Punainen sileäkarvainen neito, Hafna, syntyi toiseksi viimeisenä ja kantoi pitkään nimeä Läikkä valkoisen niskamerkin mukaan. Se oli aina painorankingissa varsin korkealla ja siitä onkin kasvanut varsin soma ja jäntevä neito.

Hafna 14 kk

Pienestä pitäen Hafna on ollut itsenäinen ja omapäinen kaunotar, tarkkailija, mietiskelijä, mutta samalla varsinainen punapään perikuva sille päälle sattuessaan ;) Sen nimi Hafnat al-Naqab, Täyskäsi Negevistä, kuvastanee aika hyvin sen itseriittoisuutta.

Hafna

Hafnalla on mitä suloisimmat "huolirypyt" kuten sileällä pennulla kuuluukin ja sen turkki on kuin samettia, rakenteeltaankin se on varsin sopusuhtainen lapsi, sellainen jossa, silmä, käsi ja mieli lepäävät yhtä lailla.

Hafna syksyllä 2003

Hafna muutti pois äiskän luota omistajansa Annan ystävän Jaanan luokse Pieksämäelle kesällä 2003, missä se asui tammikuuhun 2004 saakka jolloin se vihdoin pääsi muuttaman Ruotsiin. Jaanan luona oli hyvä totutella uusiin asioihin sillä sieltä löytyy samanlaisia eläimiä kuin Annalta: schapendoeseja, kissoja ja hevosia.

Hafna & Habwa 14 kk

Ikävä kyllä Hafna ei oikein sopeutunut Annan luo Ruotsiin :( Se ei tullut alkuunkaan toimeen Annan schapendoesin kanssa, ja ne ottivatkin rajusti yhteen. Tilanne oli tietysti hirvittävän vaikea Annalle, mutta toukokuussa Hafna sitten muutti takaisin tänne syntymäkotiinsa. Anna on edelleen Hafnan "kummitäti".

Se osoittautui erittäin kauniiksi ja herttaiseksi tytöksi joka kovasti ujosteli lauman muita koiria. Onneksi sille löytyi pian Se Oma Oikea Koti Lauran ja Timon luota, joilla oli myös toinen salukinarttu Ada. Uudessa kodissaan Cina sai takaisin pentunimensä Hafnan, ja vietti leppoisia päiviä omalla pihalla salukikaverin kanssa kirmaillen. Olen niin iloinen että se löysi kodin jossa sitä rakastettiin omana itsenään.

Onni oli kuitenkin lyhytaikasempi kuin uskoimmekaan, sillä kesällä 2007 Hafna yllättäen sairastui :( Se keräsi runsaasti nestettä ja sen lihakset surkastuivat. Laura ja Timo tekivät kaikkensa, ja Hafnalle tehtiin kaikki mahdolliset testit. Lopulta Pieneläinklinikalla saatiin tyly tuomio - Hafna kuolisi hitaasti munuaisten rappeutumisen takia. Laura teki ainoan oikean päätöksen, ja kaunis, herttainen Aurinkokoira nukkui pois :(

Hafna 14 kk


isä:

Zafran Asli (s)

imp. Israel

Ramal of Kalansua (s)
Trad of el Huzeil (s)
Hobob of Kalansua (s)
Alex of Binyamina
Sacha of Mizpe Ramon
Honey of Binyamina

emä:

Farha al-Faifa (s)

imp. Israel

Regab of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Ruth of Abu Rekiek
Risha 3 of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Risha 2 of Abu Rekiek