Qashani Habibat al-Qalb

Habi 14,5 kk

Qashani Habibat al-Qalb - 'Habi'
Synt. 1.3. 2003
Om. Kalle Rautavuori

Habi oli alusta alkaen pentueen pullein lapsi, joskin se on nyt solakoitunut vinttaripennun mittoihin. 3-4 viikon ikäiseksi se kulki nimellä Valas (Saran keksimä lempinimi!) sillä se oli niin pullea että se täytti punnituskulhon ääriään myöten kuin vanukas ;D

Pikkuiselle pullukalle osui kuin itsestään nimi Habibat al-Qalb, Sydämeni Rakas, sillä siihen ei voinut olla ihastumatta: pieni, pullea, pörröinen ja lämmin teddykarhun näköinen nappisilmä ei ole niitä helpoimpia vastustettavia!

Habi

Osaa Habi olla muutakin kuin suloinen, sille päälle sattuessaan se ottaa käyttöön varsinaiset Justiinan elkeet: vain kaulin puuttuu ;) Se on reipas, vauhdikas, suloinen, omapäinen pieni kiepukkahäntä jolla on aina jokin projekti menossa: milloin harvennetaan pihan ryteikköä, milloin kaivellaan kuoppia, milloin ajetaan viehettä tai kavereita.

Bea & Habi

Habi on olemukseltaankin ryhdikäs ja sopusuhtainen jota ei paljon tarvitse asetella poseerauskuvia näpsiessä. Edelleenkin sillä on nallekarhumainen söpö naama josta onkin kuvia vino pino: sen nähdessään matte ei vaan voinut olla kuvaamatta sitä!

Habi 14 kk

Habista on kasvanut hyvännäköinen vahva nuori koira, tottelevainen ja hellyydenkipeä. Se löysi ihanan kodin Kallen luota Raumalta, missä sen laumatovereina oli kaksi afgaanivanhusta ja päivähoidossa kaverina oli rhodesiankoira Jumbe, jonka kanssa kelpasi tehdä inventaariota hoitopaikan yhteydessä olevassa eläinkaupassa ;)

Habi 14 kk

Nuorempana Habi keksi jos minkälaista jäynää, meinasipa tuo mm. Varasta pyörätelineen LVI-liikkeen pihasta kun Kalle piipahti liikkeeseen! Tällä hetkellä Habi on perheen ainoa koira afgaanivanhusten siirryttyä vehreämmille metsästysmaille. Ujona tyttönä Habin on vaikea saada uusia koirakavereita, mutta toivottavasti se ajan kanssa niitä taas löytää :)

Habi 14 kk

isä:

Zafran Asli (s)

imp. Israel

Ramal of Kalansua (s)
Trad of el Huzeil (s)
Hobob of Kalansua (s)
Alex of Binyamina
Sacha of Mizpe Ramon
Honey of Binyamina

emä:

Farha al-Faifa (s)

imp. Israel

Regab of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Ruth of Abu Rekiek
Risha 3 of Abu Rekiek (s)
Pontiac of Abu Rekiek (s)
Risha 2 of Abu Rekiek